Translate

Thursday, January 3, 2013

Participants List & Update Post Participants

~2013 Reading Challenge : READ-A-LONG with Children's Literature~

Noted : Sign-Up will be open until January 31. 2013 and all the participants can enter the additional Prizes on this event.
 
LIST OF PARTICIPANTS : 
READ-A-LONG Schedule & Update Reviews : 
7 Jan - 7 Feb : with Laura Ingalls Wilder's Books
20 Mar - 20 Apr : with Enid Blyton's Books
25 - 30 April : Birthday Giveaway's [ one winner will be choosen from all entry submitted from Jan 01 - April 30 . 2013 ]
01 Jun - 31 Jul : with Children's Classic Literature + Special Giveaway [ sponsor by Serambi Publishers ]
13 Sep - 13 Oct : with Road Dahl's Books
17 Nov - 17 Dec : with Jacqueline Wilson's Books 
01 - 18 Dec 2013 : Recap Post Submitted 
20 Dec 2013 : Announcing 2013 Winner of 2013 Read-A-Long with Children's Literature

Update Post Participants : [ masukan link postingan review / karakter / adaptasi sesuai format - data yang masuk akan digunakan sebagai acuan untuk pemilihan pemenang Giveaway di bulan April ; jangan lupa untuk menuliskan Nama + Alamat email + Pilihan Hadiah Anda di kolom komentar postingan All About Books Giveaway ]



Best Regards,
* Secret Garden *

6 comments:

  1. Thanks for counting me to this lovely event.
    Akhirnya, perlengkapan online-ku sudah 'normal' kembali. :D

    ReplyDelete
  2. Mau ikut ya Mbak, udah komen di master post juga.
    Lulu @Bercerita Buku
    http://berceritabuku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. maaf, sekarang masih tanggal 7 kan ya? Kok udah closed ya. Atau memang dibatasi sampai siang tadi?

    ReplyDelete
  4. yah, telat ini read-alongnya :(

    ReplyDelete
  5. Aduh, baru liat ini, telat deh masukin link-nya.. :(
    Saya posting Laura Ingalsnya tepat tgl 7 feb.
    semoga bln depan gak telat lagi deh...

    ReplyDelete

Thank You for visiting my blog & leave your comment in here (^o^) ... if you leave a backlink to your blog, I'll make sure to visit you back later on.